onsdag 29. februar 2012

Kyllinggryte med blåmuggost / Chicken caserole with bluecheese


Jeg har tenkt ganske mye på Spania i det siste. Jeg har hatt så lyst å dra på en eller anna badestrand i flere år nu, men har ennå ikke kommet meg noensteder. Men har tenkt på Spania, der jeg bodde i 2 år for ca 9 år siden nå. Tiden flyr! Jeg tenker på kor arti vi hadde det der! Også kom jeg på en Kyllinggryte som venninna mi Mari pleide å lage. Hun bodde også i Spania i en periode sammen med meg. Den er kjempegod!

Her er oppskriften:
1 grillet kylling
3 dl fløte
3 dl rømme (en boks)
2 røde paprika
1 ss tomatpuré
1/3 av blåmuggost
masse pepper

Bland fløte, rømme tomatpuré i en stor kjele og kok det opp og smelt osten i blandingen. Kjær opp kyllingen og ha den i blandingen. Kokes i 10 min. Skjær paprika i store strimler og ha det sammen med det andre. Kok maks 10 til. Paprikaen skal ikke bli helt myk. Server med hvitløksbaguett og saltat eller ris/pasta.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have been thinking about Spain alot lately. I have wanted so much to go to a beach for years now, but have not come that far... But I have been thinking about Spain, where I lived for 2 years for about 9 years back in time. Time goes by so fast! I think about how much fun we had there! Thats when I remembered the chicken caserole that my friend Mari, used to make when we lived there. She also lived there with me for a period. This is sooo good!
RSS