tirsdag 19. februar 2013

OSLO ORIENTAL DANCE FESTIVAL

Det er alltid arti for meg å delta og bli invitert til magedansfestivaler til å opptre og ha workshops. Denne gangen var jeg ekstra spent fordi jeg har fokusert mer på musikken enn dansen de siste 2 årene, og føler selv at jeg har tapt meg litt som danser. Det er vanskelig å holde seg på topp på alt hele tiden. Å fokusere mer på musikken og litt mindre på dans har vært det riktige valget føler jeg. Jeg føle at jeg utvikler meg innenfor musikk også like mye som innenfor dans. Jeg har en tendens til å bli besatt at det jeg holder på med, og derfor har det vært vanskelig for meg å tenke like mye på musikken som dansen.
Jeg har hatt ryggsmerter også når jeg har danset, og jobber fortsatt med å få rettet det opp, slik at jeg kan trene mer enn jeg gjør nå, uten å få sinnsyke smerter.Men ihvertfall, jeg var på Oriental dance festival som er en festival arranger av Helene Skaugen, et av landets mest kjente magedansere. Det var superkoselig festival. Jeg har vært innom festivalen før å tatt kurs ogsånn, og det har vært hyggelig da også. God stemning.
Jeg underviste en workshop som het "express Yourself", en workshop jeg har tenkt på lenge at jeg har lyst til å holde, og det var kjempearti. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på det, og tror nok jeg kommer til å sette opp flere sånne kurs.
Så var jeg endelig på kurs med David of Scandinavia. En virkelig talentfull mannlig magedanser fra Norge. Han tenker veldig komplisert virker det som, så jeg fikk endel å tenke på etter kurset hans. Kan bare være at orientalsk dans er mye mer komplisert enn det jeg er vant med fra Tribal...

Showet var kjempearti å danse på, og det var fullt av fine innslag! Veldig arti helg!
Her er Nenah og jeg bak scenen :


Som vanlig glemte jeg å ta flere bilder...:(
RSS